Afbeelding
Foto: Ontwerp: Dokwerkers | Crossmedia

Film ‘Pride’ in Regenboogcafé

vrijdag 5 april 2024 19:30 tot 23:30

Vrijdag 5 april om 19:30 de film “PRIDE” in Theater Pantalone, Linnaeusweg 5, IJsselstein

Film kijken in Pantalone en na afloop gezellig borrelen in het Regenboogcafé in de foyer.

Op vrijdag 5 april is er film in het kader van het Regenboogcafé. We draaien de film “Pride”, een vrolijke film over een groep LHBTI-ers die geld inzamelen om stakende mijnwerkers te helpen. De vakbond wilde niet openlijk samenwerken vanwege de publieke opinie en dus schonken de LHBTI-activisten hun donaties direct aan een mijnwerkersdorp in Wales. Dit leidt tot een unieke samenwerking tussen twee totaal verschillende groepen.

De film speelt tijdens de periode dat Thatcher het in Engeland voor het zeggen had en is gebaseerd op een ware gebeurtenis in 1984. Een heerlijke film om naar te kijken!

Kaartjes à € 7.50 koop op www.theaterpantalone.nl

De film start om 19:30 en Pantalone is geopend vanaf 19:00 uur.

Mocht je niet naar de film komen, dan ben je vanaf 21:30 van harte welkom in het Regenboogcafé in de foyer van Pantalone.

Draag je de diversiteit in de samenleving een warm hart toe, of heb je gewoon zin om mensen te ontmoeten? Kom film kijken en daarna gezellig praten, luisteren en borrelen in ons café! De avond is open voor iedereen, ook van buiten IJsselstein! Neem mee wie je wil. Broers, zussen, vrienden, collega’s, nieuwe en oude liefdes…. Zoals altijd: iedereen is welkom.

Houd onze website en sociale mediakanalen in de gaten voor de acts, updates en andere activiteiten van het Regenboogcafé! Daar kun je je ook inschrijven voor de nieuwsbrief.

www.regenboogcafe.nl

Email: info@regenboogcafe.nl 

Facebook: Regenboog café IJsselstein

Instagram: regenboogcafe.ijsselstein