• Alles

Alzheimer Café Lopik

donderdag 24 september 19:30 t/m 21:00 uur

Alzheimer Café Lopik gaat weer open!

Met als thema ‘Wat is dementie?’ opent het Alzheimer Café Lopik het nieuwe seizoen op donderdagavond 24 september in Dorpshuis de Schouw. Rondom dementie leven nog altijd veel vragen, het lijkt in het begin ook op een gewone (ouderdoms) vergeetachtigheid. Een beginnende dementie heeft ook deze symptomen, maar naast geheugenproblemen zijn er ook signalen op het gebied van concentratie, planning en gedrag. Vaak worden deze achteraf pas herkend, zeker als naaste groei je ongemerkt mee in deze veranderingen. Wat is dementie? Een huisarts vertelt erover. De bijeenkomst duurt van 19:30 tot ongeveer 21 uur.

Deze informele avond is bestemd voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden, hulpverleners en overige belangstellenden. De toegang is gratis. Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door AxionContinu, Vitras, Huisartsenpraktijk Lopik en Pulse onder verantwoording van Alzheimer Nederland.

Alzheimer Nederland is er alles aan gelegen om het Covid19-virus in te dammen. Daarom gelden voor de deelname aan het Alzheimer Café enkele extra maatregelen. Bij binnenkomst wordt gevraagd uw adresgegevens te noteren. De algemene coronamaatregelen zijn ook hier van kracht: geef andere bezoekers geen hand, blijf op 1,5 meter afstand van andere bezoekers en blijf thuis bij gezondheidsklachten die mogelijk duiden op corona, zoals verkoudheid, koorts, hoesten of niesen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen: 06-12434770


deel deze activiteit

Locatie

De Schouw
Lopik
M.A.A. Schakelplein 6