• Alles

Verhalenroute Op Pad

vrijdag 2 oktober 19:30 uur

Virusveilige verhalenroutes bij Kwibus: Op pad

Op 2, 3 en 4 oktober organiseert Kwibus weer ‘Op Pad’, een kleinschalige theaterroute in en rond Theater Pantalone aan de Linnaeusweg 5 in IJsselstein. Kaarten kosten €15 (inclusief consumptie) en zijn te reserveren via www.theaterpantalone.nl.

Tijdens de verhalenroute ‘Op Pad’ wordt het publiek getrakteerd op drie korte theaterspelen en drie muziekoptredens. De routes zijn gebaseerd op de wereldwijd immens populaire ‘Ten Minute Play Festivals’. Bezoekers zijn dus verzekerd van snel bewegende verhalen, dramatische actie en een breed spectrum aan theater op één middag of avond. Meer informatie over de stukken die gespeeld worden en over de muzikale omlijsting is te vinden op www.kwibus.nl

De optredens vinden plaats in Theater Pantalone en op locaties op 5-10 minuten wandelen vanaf Pantalone. Per voorstelling is er plaats voor een beperkt aantal toeschouwers, zodat de anderhalve meter afstand tussen huishoudens en dus de veiligheid kan worden gewaarborgd. Per route zijn er meerdere groepen toeschouwers en dus meerdere starttijden. Bij het bestellen van kaartjes kiest u uw eigen starttijd.


deel deze activiteit

Locatie

Theater Pantalone
IJsselstein
Linnaeusweg 5
3401ms


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.