• Alles

Blue Monday Run Nieuwegein/IJsselstein

maandag 15 januari 10:00 uur

Maandag 15 januari 2018 is het weer Blue Monday, de zogenaamd meest deprimerende dag van het jaar. Op deze dag organiseert Anita Geijtenbeek van MindSteps Lifestyle een sponsorloop in NIeuwegein ten behoeve van MIND.

Met de opbrengst steunt zij de supportgroepen van De Depressie Vereniging zodat meer mensen met depressie geholpen kunnen worden. Voor maar € 200,- kan 1 persoon het hele jaar deelnemen aan zo'n groep.

Anita: "Ik ben Anita Geijtenbeek, hardlooptrainer, runningtherapeut, instructeur Sportrusten en Integraal leefstijlcoach. Hardlopen is mijn passie. Het hardlopen heeft mij geholpen om in stressvolle periodes te ontspannen en overeind te blijven. Ik vind het leuk en uitdagend om mensen te motiveren en letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen. Leren ontspannen door het hardlopen staat bij mij voorop. Ook het plezier hebben in het hardlopen, en het plezier behouden vind ik belangrijk.

Wacht niet langer en doe mee! Ervaar zelf het heerlijke en bevrijdende gevoel van een fijne training in de buitenlucht".

We starten op jouw niveau dus je hoeft niet te kunnen hardlopen.

Praktische info

- Locatie: Skipiste Nedereindse Plas Nieuwegein/IJsselstein

- Tijdstip: 10:00 – 12:00

- Ronde van +/- 2 à 2,5 km die je zo vaak als je wilt kunt lopen

Meer informatie op https://www.doemeemetmind.nl/

Aanmelden kan via: https://www.facebook.com/events/2004349609806812/

of mail Anita op info@mindstepslifestyle.nl

Deelname is gratis maar een donatie zou fijn zijn.


deel deze activiteit

Locatie

Skipiste
IJsselstein
Nedereindse Plas