• Alles
  • (1)
    Algemeen
  • (1)
    Natuur
  • (1)
    Evenement

Schoolvoetbaltraining speciaal voor meisjes

donderdag 16 mei 17:00 t/m 18:00 uur

Foto: @IJFC

Na het succes van de afgelopen seizoenen organiseert IJFC wederom een open training speciaal voor meisjes ter voorbereiding op het schoolvoetbaltoernooi.

Het schoolvoetbaltoernooi voor de meidenteams (groep 5-6 en groep 7-8) zal namelijk plaatsvinden op woensdag 22 mei. En daarom organiseert IJFC op donderdag 16 mei een open training om je hierop optimaal voor te bereiden.

De training start om 17.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Tijdens de training leren jullie op een leuke en leerzame manier de beginselen van voetbal: dribbelen, passen, schieten, enzovoort. De oefeningen worden verzorgd door trainers/ speelsters van de meisjes- en vrouwenafdeling binnen IJFC.

Geef jezelf en je klasgenoten snel op via meidenvoetbal@ijfc.nl met daarin je naam, leeftijd en school. Let op: opgeven is verplicht om deel te kunnen nemen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met alle benodigde informatie.

Na de open trainingen en het schoolvoetbal zullen er nog enkele vervolgtrainingen worden aangeboden voor meisjes die echt geinteresseerd zijn om te blijven voetballen. Want we zoeken altijd versterking voor onze twee teams: Meisjes onder 13 en Meisjes Onder 11.

Regulier proeftrainen met deze IJFC meidenteams is ook mogelijk, dit doe je door een mail te sturen naar bovenstaand email adres.


deel deze activiteit

Locatie

IJFC
IJsselstein
Sportpark Groenvliet