• Alles
  • (1)
    Fiets-Wandeltocht
  • (1)
    Tentoonstelling
  • (2)
    Cursus-Workshop

'Feelgoodwandelen" Kom loop mee en geniet!

zaterdag 25 januari 8:30 - 9:30 uur

Calesta Appelhof

"Feelgoodwandelen"

Vandaag de dag, in de razendsnelle 24-uurseconomie waarin we leven, lijkt er steeds minder tijd te zijn voor ontspanning en zelfbewustzijn. Zonde want even een moment voor jezelf nemen kan heel nuttig zijn. Door bewust bezig te zijn met ontspanning, word je juist veel productiever in je dagelijks leven.

Dun, dik, jong, oud, actief of minder fit? Bij deze wandeling maakt dit niets uit. Trek je schoenen aan en kom!

We lopen en doen oefeningen om ruimte en kracht in je lijf en in je geest te maken. Positiviteit en ontspanning is wat de wandelingen teweegbrengen. Na een tijdje zullen de deelnemers merken dat ze zich ook buiten de wandelingen om beter kunnen bewegen en makkelijker kunnen concentreren. Deelnemers ervaren op de langere termijn dat ze meer energie, een gezonder uiterlijk en een beter uithoudingsvermogen krijgen. Ook kunnen ze steeds beter met stress omgaan en zullen ze beter kunnen slapen. Verdrietige, boze of inspiratieloze gevoelens verdwijnen steeds meer naar de achtergrond en maken plaats voor de drang om vaker zelf buiten te gaan bewegen.

Als extra geef ik de deelnemers tips over gezond en vooral lekker eten en ook geef ik oefeningen voor thuis mee die helpen om te ontspannen of pijnklachten te verminderen. Kosten ter introductie: 5 keer voor 15,00 euro. Opgeven bij: Sonja Welling. T 06-27516544Sonja Welling
Sonja Welling
Calesta Appelhof
Calesta Appelhof
Calesta Appelhof

Sonja Welling
Sonja Welling
Sonja Welling
Sonja Welling
Sonja Welling
Sonja Welling


deel deze activiteit

Locatie

Parkeerplaats bij de tennisbaan
IJsselstein
Groene Dijk 15
3403nj


Meest gelezen

Fruit plukken 16/9
 

Meeste reacties

Het Oude Normaal 1 2/9

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden