• Alles
 • (40)
  Sport
 • (4)
  Theater
 • (1)
  Natuur
 • (5)
  Evenement
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Cursus-Workshop

Speeddatesessies Trinamiek 2020

woensdag 15 april 15:30 t/m 17:00 uur

Foto: Pexels

Op woensdag 15 april zet Trinamiek haar deuren open voor alle leerkrachten die geïnteresseerd zijn om kennis te maken met alle scholen en de mogelijkheden binnen Trinamiek. Naast de 24 basisscholen in de omgeving van IJsselstein, Nieuwegein en Vianen biedt Trinamiek een speciale school voor basisonderwijs (SBO) en een Onderwijs expertise centrum (OEC). Tijdens de speeddatesessie kun je als leerkracht op één middag een verkenningsrondje doen en oriënteren of één van deze scholen misschien een match voor je is.

Voor wie?

Alle startende en ervaren leerkrachten die op zoek zijn naar een inspirerende werkplek op een basisschool, maar ook Pabo-studenten in hun afstudeerfase die zich alvast willen oriënteren op de mogelijkheden binnen de basisscholen van Trinamiek zijn welkom.

Hoe gaan we te werk?

In vijf speeddaterondes spreek je de directeuren die onze basisscholen gezamenlijk vertegenwoordigen. Vervolgens bieden we ruimte om nog informeel na te kletsen met iedereen. Hiermee heb je ook de mogelijkheid om nog in gesprek te gaan met een directeur die je eventueel nog niet hebt gesproken.

Wanneer en hoe?

Datum: Woensdag 15 april

Tijd: 15:30 tot 17:00 uur

Locatie: Trinamiek, Boerhaaveweg 39 in IJsselstein

Meld je snel aan!

De sessies zijn elk jaar een groot succes en we hebben slechts plek voor 40 geïnteresseerden. Wees er daarom op tijd bij en zorg dat je een plek hebt aan de speeddate tafels. Aanmelden kan online tot 6 april op www.trinamiek.nl.

Vragen?

Bel gerust naar Gerdien Hoogerdijk, hoofd P&O via 06 12701689 of mail naar solliciteren@trinamiek.nl.

Over Trinamiek

Trinamiek is een groep van 24 basisscholen met een gezamenlijke visie op onderwijs. Samen werken we elke dag aan het verbeteren van het onderwijs op de scholen. Daarbij leren we van en met elkaar. Trinamiek heeft een Onderwijs Expertisecentrum dat leerkrachten en leerlingen begeleidt. Het servicebureau faciliteert de scholen en biedt ondersteuning en expertise.


deel deze activiteit

Locatie

Trinamiek
IJsselstein
Boerhaaveweg 39
3401mn


Routeplanner

Type uw postcode en druk op de knop om een persoonlijke routeplanning in een nieuw venster te openen.


Dagelijks het laatste nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden