• Alles

Meet je landschap : vrijwilligers gezocht

zaterdag 20 juni 12:00 t/m zondag 21 juni 0:30 uur

Landschap Erfgoed Utrecht

Meet je Landschap: vrijwilligers gezocht

Landschap Erfgoed Utrecht gaat kleine landschapselementen inventariseren in het buitengebied van de provincie: knotbomen, houtwallen, houtsingels… Voor deze inventarisatie zijn vrijwilligers nodig! Wil je graag meehelpen, lekker in de buitenlucht je eigen omgeving herontdekken?

Meet je Landschap is een project waarbij vrijwilligers landschapselementen inventariseren. De gegevens, die je in een tablet invoert, gebruikt Landschap Erfgoed Utrecht om de toestand van het buitengebied in de provincie Utrecht te bepalen. Daardoor kan er beter voor het landschap worden gezorgd.

Woon je in gemeente Stichtse Vecht, Mijdrecht, Abcoude, Woerden, Lopik, Oudewater, Montfoort of IJsselstein? Dan zoeken we jou! Je hoeft geen ervaring te hebben. Op donderdagavond 18 juni organiseert Landschap Erfgoed Utrecht een online introductieavond, waar je alle benodigde informatie krijgt. Je kunt kostenloos en vrijblijvend deelnemen aan de avond, meld je wel aan vóór 11 juni via vrijwilligerswerk@landschaperfgoedutrecht.nl


deel deze activiteit

Locatie

diverse locaties in IJsselstein
IJsselstein
diverse locaties