Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein & Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 2-9-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Vecht & IJssel locatie Ewoud zoekt:

Vrijwilligers die soep willen ronddelen

Tussen de middag bezorgt Ewoud alle bewoners een kopje soep in hun appartement. Het is fijn om dat samen met een vrijwilliger te kunnen doen. Komt u daarbij helpen?

Gastvrouw/-heer ontvangst

Voor een gastvrije ontvangst van de cliënten en bezoekers is Ewoud op zoek naar gastvrouwen/-heren. Ewoud zoekt vooral vrijwilligers die in het weekend willen werken. Maandelijks wordt een rooster gemaakt, waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de betrokken vrijwilligers.

Vrijwilliger rolstoel rijden met bewoner

Ik vind het heerlijk om naar buiten te gaan. Ik zit in een rolstoel en kan dus niet zelfstandig op pad. Ik zou heel blij zijn als u met mij mee wilt gaan. Eenmaal per week met een rolstoel gebonden cliënt een wandeling maken in IJsselstein.

Axioncontinu zoekt:

Mariënstein Welzijn vrijwilliger

Mariënstein zoekt vrijwilligers die bewoners willen halen en brengen naar activiteiten en die met de activiteit helpen zoals koffie schenken, activiteit klaar zetten.

Isselwaerde Ondersteuning op de woningen

Isselwaerde is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen en gezelligheid willen brengen op de woning. Mede rondom de maaltijden is hulp zeer welkom. U ondersteunt bij de dagelijkse activiteiten op een woning. Dit kan rondom de maaltijden maar ook een praatje, een spelletje etc. op de dag of in het begin van de avond.

Isselwaerde Naald en draad

Samen met de medewerker Welzijn is Isselwaerde op zoek voor de woensdagmorgen naar iemand die handig is met handwerken en dit leuk vindt om met de bewoners te doen. Het is fijn als de vrijwilliger de bewoners kan helpen.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

·         Bezoekadres en openingstijden:

Bibliotheek Lek & IJssel

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur De kinderclub Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten