Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties.

Deze week 9-9-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Boerderij de Achterhof zoekt:

Activiteitenbegeleider (m/v)

Als activiteitenbegeleider ondersteunt en stimuleert u deelnemers bij het uitvoeren van hun dagactiviteiten. Heel belangrijk bij de Achterhof is het onderlinge sociale contact. Activiteiten kunnen o.a. zijn: meehelpen in de tuin, creatieve activiteiten, tekenen, schilderen, spelletjes, wandelen, etc.

Stichting Pulse zoekt:

Boodschappenhulp

Het meldpunt vrijwillige thuishulp is op zoek naar vrijwilligers die boodschappen voor of samen met een ander willen doen. De hulp is bedoeld voor mensen die zelfstandig moeilijk of geen boodschappen kunnen doen door een beperking, afwezigheid van iemand in de omgeving die dit anders deed of gladheid.

Bezoek-/gezelschapvrijwilliger

Het meldpunt vrijwillige thuishulp van Pulse zet vrijwilligers in voor mensen die weinig bezoek krijgen en voor wie het moeilijk is om zelf sociaal contact op te zoeken.
Als vrijwilliger gaat u zelfstandig op bezoek bij iemand binnen IJsselstein. U maakt een praatje, drinkt een kopje koffie en onderneemt eventueel een kleine wandeling of een spelletje met elkaar.

Stichting MeeleefGezin zoekt:

Meeleefgezinnen

U vindt het belangrijk dat kinderen gezond opgroeien bij hun eigen ouders. U weet dat de zorg voor kinderen voor ouders met psychische problemen zwaar is. U wilt u inzetten voor ouders door hun kind op te vangen in uw eigen gezin (met of zonder kinderen/partner). Activiteit: Een meeleefgezin biedt vrijwillig stimulerende opvang aan een kind (-9 maanden t/m 4 jaar) van ouders met psychische problemen. Op een vaste dag in de week en een weekend in de maand met als doel een langdurige relatie tussen de gezinnen. Het kind krijgt er een omgeving bij die rust, aandacht en vertrouwen biedt. Ouders hebben hersteltijd, wisselen uit over opvoeding als ouders onder elkaar en zorgen met meer positiviteit voor hun kind.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

·         Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek  Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur De kinderclub Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten