Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 23-9-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Pulse zoekt:

Taalcoach voor vluchtelingen

Lijkt het u leuk om vluchtelingen te helpen bij het leren van de Nederlandse taal en wilt u uw leven verrijken door het werken met mensen uit diverse culturen ….. dan is deze vrijwilligersfunctie vast iets voor u! Uw voornaamste taak is om vluchtelingen die moeten inburgeren te helpen bij de Nederlandse taal vooral door te oefenen in praktische situaties. Denk hierbij aan naar de markt gaan, naar de winkel of naar de bibliotheek.
Daarnaast oefen en herhaalt u wat er op de taalschool behandeld is.

Basisschool De Torenuil zoekt:

Ondersteuner schoolbibliotheek

Iedere woensdag kunnen leerlingen van de groepen 3 t/m 8 een boek lenen in de schoolbibliotheek. Hiervoor is extra hulp nodig die het bibliotheek-team komt versterken. Op beide vestigingen is een bibliotheek aanwezig; u kunt zelf aangeven of u op één van de locaties of op allebei wilt worden ingeroosterd.

ZOMO dagbesteding zoekt:

Begeleid(st)er creatieve werkzaamheden

ZOMO dagbesteding is op zoek naar iemand die creatieve activiteiten wil ondernemen met mensen met een verstandelijke beperking. Schilderen, keramiek papiermachee. En verder voorkomende creatieve werkzaamheden.

Hulp in lunchroom Zolekker

ZOMO dagbesteding is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om op donderdag en en/of vrijdagmiddag de puntjes op de i te zetten in de lunchroom.
En daar wordt mee bedoeld vooral de eindschoonmaak zodat er maandag weer schoon en fris kan worden begonnen.
De lunchroom word gerund door mensen met een verstandelijke beperking en is gelegen aan de Doelenstraat 12 in IJsselstein.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

·         Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten