<p>De komende jaren zal Fysio Physics zich nog verder gaan richten op het uitbreiden van haar internationale vestigingen en samenwerkingen. </p>

De komende jaren zal Fysio Physics zich nog verder gaan richten op het uitbreiden van haar internationale vestigingen en samenwerkingen.

(Foto: )

De beste zorg voor jong en oud

De verbouwing van Fysio Physics is pas het begin. De komende jaren zal Fysio Physics zich nog verder gaan richten op het uitbreiden van haar internationale vestigingen en samenwerkingen.

ijsselstein - De IJsselsteinse organisatie Fysio Physics is uitgegroeid tot een internationale organisatie voor fysiotherapie, revalidatie en opleidingen. 26 jaar geleden heeft Fysio Physics zich gevestigd in IJsselstein. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een internationale organisatie met ook vestigingen in Zwitserland en de USA en een hoofdkantoor in IJsselstein. Hier is ook een HealthClub, revalidatiecentrum, fysiotherapiepraktijk en opleidingsinstituut gevestigd.

Snelle resultaten

Met zoveel drukbezochte disciplines onder één dak is uitbreiding voor een nog betere dienstverlening noodzakelijk. In november starten zij met de verbouwing van hun pand aan de Linnaeusweg 31. Tijdens deze verbouwing is het centrum gewoon bereikbaar voor patiënten, sporters en cursisten. De komende jaren zal Fysio Physics uitbreiden met nog meer vestigingen en samenwerkingen in het buitenland. Oprichter-eigenaar Karl Noten: "Met inmiddels meer dan 45 eigen fysiotherapiepraktijken, 1400 cursisten per jaar, bedrijven in het buitenland en een wetenschappelijke divisie, zijn we toe aan een upgrade van ons pand. We hebben IJsselstein internationaal op de kaart gezet. Een internationale organisatie vraagt om een internationale uitstraling. Alleen al in Nederland doen wij 150.000 behandelingen per jaar. Door de snelle resultaten van onze eigen, wetenschappelijk bewezen behandelmethode, de 4xT® Methode, komen zelfs patiënten en professionals uit het buitenland over naar IJsselstein. Samen met EVA architecten is gewerkt aan een nieuwe uitstraling met internationale allure voor ons hoofdkantoor in IJsselstein. De komende maanden wordt het hele pand, wat we vorig jaar gekocht hebben, compleet vernieuwd. Voor onze klanten even passen en meten, maar daarna, een prachtige vernieuwde accommodatie. Doelstelling is 1400 m2 innovatieve gezondheidzorg, waar ons gepassioneerd team van therapeuten, trainers, artsen en wetenschappers werken met de modernste apparatuur.”

Revalidatie na COVID-19

Fysio Physics heeft de eerste en enige erkende opleiding voor Revalidatie na COVID-19 ontwikkeld, samen met een team van medisch specialisten. Goede begeleiding in herstel na corona is een noodzaak. De meeste mensen kampen nog jaren met ernstige lichamelijke klachten. Nu het coronavirus weer oplaait zullen daar de komende periode nog veel meer mensen bijkomen. Al meer dan dan 1000 fysiotherapeuten uit binnen- en buitenland hebben inmiddels succesvol deelgenomen aan deze opleiding. Dat is best wel iets om trots op te zijn. Ook alle fysiotherapeuten van Fysio Physics hebben deze specialisatie opleiding gevolgd. Zo worden de patiënten behandeld volgens een speciaal ‘4xT COVID Revalidatie Traject’ waarbij rekening wordt gehouden met energieniveau, vermoeidheid en belastbaarheid. Het is een combinatie van gerichte fysiotherapie, herstel bevorderende training, gezonde voeding en voedingssupplementen.

Innovaties

Karl Noten: ‘Ik ben docent in zowel de erkende opleiding Longrevalidatie als COVID Revalidatie. Maar COVID Revalidatie is echt anders. Als dit niet goed en vroegtijdig aangepakt wordt kunnen mensen nog jaren een nasleep ervaren. Het virus veroorzaakt schade aan bijna alle organen en niet alleen de longen. Daarom is longrevalidatie niet toereikend en werkt het advies om gewoon te gaan bewegen daarom vaak averechts. Bij Fysio Physics ontwikkelen en doceren wij al meer dan 26 jaar innovatieve revalidatie programma’s voor revalidatie en training bij oncologie, diabetes, COPD, Hart-en vaatziekten, neurologische aandoeningen, zwangerschap, artrose en nu ook COVID-19. Onze fysiotherapeuten krijgen naast hun basis opleiding een specialisatie opleiding van 1 jaar in onze 4xT® Methode en 4x per jaar een bijscholing. Zo garanderen we de beste zorg voor jong en oud."

Informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.fysiophysics.nl of bellen naar 088 323 2500.

www.fysiophysics.nl

Van de redactie

dit is best
wel iets om trots
op te zijn

Meer berichten