Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein-Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties.

Deze week 15-10-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Daltonschool de Tandem zoekt:

Onderhoudsmedewerker

De Tandem verzorgt onderwijs aan leerlingen in de basisschoolleeftijd. Om een uitdagende leeromgeving te vormen is het van belang dat alle zaken klaar staan en in orde blijven. In dit geval wordt gedacht aan het beheer van het schoolplein en de moestuin. Daarnaast ook onderhoud aan het gebouw. Het betreft: grof en fijn snoeiwerk, winterklaar maken moestuin. Bij langere verbinding: zaaiklaar maken moestuin, beheer groenvoorzieningen.

Vrijwilliger moestuin

De Tandem ligt in de groen opgezette wijk IJsselveld-West. De school heeft het 1e gezonde schoolplein van Nederland. Een groene omgeving waarin de fantasie van leerlingen wordt geprikkeld. Onderdelen zijn de moestuin, wilgenperk, vogelhuisjes, vlindertuin, waterval en nog veel meer. Gezocht wordt een duizendpoot met groene vingers om te helpen de moestuin bij te houden en zo ook het schoolplein.

De Zonnebloem Lopik/Cabauw zoekt:

Gastvrouw

U krijgt een of meerdere gasten toegewezen, waarmee u eerst met ons bestuurslid kennismaakt. Als het klikt kunt u afspreken wanneer u de “gast” bezoekt. Er wordt regelmatig een activiteit georganiseerd waarbij u een gast kunt uitnodigen en ook zelf meehelpt of meegaat.
Een keer per 2 maanden is er een vergadering.

Buddyzorg Midden Nederland zoekt:

Buddy voor een ernstig zieke

Wilt u iets betekenen voor iemand die ernstig ziek is? Dan is buddyzorg iets voor u. Als u ernstig ziek bent, is het fijn als er iemand voor u is. Buddyzorg begeleidt vrijwilligers die graag iets voor een ander willen betekenen. Als buddy wordt u voor een jaar gekoppeld aan dezelfde cliënt. U gaat geregeld naar hem of haar toe, biedt een luisterend oor en helpt met praktische dingen. Soms gaat u er samen op uit. Buddyzorg is een aanvulling op de professionele zorg, het kan de zorg van familie, vrienden en kennissen verlichten en is gratis voor de cliënt. Vaak gaat het om mensen die kanker, Multiple Sclerose (MS), ernstige longziekten of ALS hebben of hiv-positief zijn.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website  www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

·         Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek  Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig:  woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur De kinderclub Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten