Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 29-10-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Praktijkschool de Baanbreker zoekt:

Assistent praktijkles Techniek, Hout / Bouwtechniek, Horeca, Groen, ICT

Je bent de assistent van de praktijkdocent en helpt de leerlingen tijdens de praktijkles.

Utrecht Downunder zoekt:

Assistent vrijwilligers coördinator

Onder de titel UTRECHT DOWN UNDER actuele kunst in de Bieb organiseert Kunstliefde dit najaar een beeldende kunstmanifestatie van 12 november tot en met 20 december in de voormalige Centrale bibliotheek aan de Oudegracht.

Als assistent vrijwilligerscoördinator ondersteun je de vrijwilligerscoördinator met het werven, inroosteren, aansturen en ondersteunen van een team van vrijwilligers.

·         Suppoosten

Als suppoost houd je toezicht op de kunstwerken op een van de 4 verdiepingen in de oude bibliotheek. Je beantwoordt vragen, maakt een praatje met de bezoekers en je zorgt ervoor dat iedereen zich aan de corona regels houdt.

·         Kassamedewerkers

Als kassamedewerker ben je het visitekaartje van de tentoonstelling, je heet de mensen welkom, je controleert de kaartjes en beantwoordt vragen

·         Vliegende keep

Tijdens de tentoonstelling is er altijd wat te doen. Je valt in voor de suppoosten of kassamedewerker, zodat zij even pauze kunnen nemen, doet een boodschap of zet drankjes klaar voor de borrel.

·         Conciërge medewerkers

Jij zorgt ervoor dat het gebouw er netjes uitziet en coronaproof is.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten