<p>Foto ter illustratie</p>

Foto ter illustratie

(Foto: Bibliotheek Lek & IJssel)

Bibliotheek IJsselstein is weer open

IJsselstein - Na een sluiting van twee weken zijn de deuren van de Bibliotheek IJsselstein weer geopend.  Ook het informatiepunt UIT in IJsselstein in de bibliotheek is weer te bezoeken.

Nu de bibliotheek weer open is, is het weer mogelijk om zelf boeken en andere materialen te zoeken en gebruik te maken van computers, werk- en studieplekken. Op een veilige manier, net als voor de sluiting. 

De heropening betekent ook dat de AfhaalBieb weer gesloten is. Bestellingen kunnen nog tot en met zaterdag 21 november worden opgehaald. De AfhaalBieb was bedoeld voor iedereen die niet of lastig online kan lezen. Aan de hand van ingestuurde bestelformulieren werden boeken voor leden klaargezet. In IJsselstein hebben ruim 150 leden daarvan gebruik gemaakt. 

Het gebruik van mandjes en het dragen van een mondkapjes blijft verplicht voor alle bezoekers. Daarnaast geldt een registratieplicht voor iedereen die in de bibliotheek komt werken, studeren of een activiteit bezoekt. Formulieren hiervoor zijn beschikbaar bij de ingang.

Openingstijden

De Bibliotheek IJsselstein is weer open op dezelfde tijden als voor de sluiting. Dat betekent van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. 

Meer berichten