Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 25-11-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Snuffelhoek IJsselstein zoekt:

Kassa-/winkelmedewerk(st)er – vrijwilliger (m/v)

Gezocht voor een paar uurtjes per dag of dagdelen per week een kassa/winkel medewerk(st)er in de Snuffelhoek.

Snuffelhoek IJsselstein is een gezellige, betrokken en persoonlijke kringloop en outletwinkel. De Snuffelhoek stimuleert en realiseert hergebruik door het aanbieden van goede, betaalbare tweedehands producten. Daarnaast verkopen zij ook outlet meubelen en artikelen. Samen met een klein team vrijwilligers, herintreders en mensen met een beperking verlengen zij de levensduur van producten met een groot assortiment aan tweedehands meubels, kleding en nog vele ander artikelen.
Ook ondersteunen zij verschillende goede doelen.

Stichting Meeleefgezin zoekt:

Meeleefgezinnen voor jonge gezinnen

U vindt het belangrijk dat kinderen gezond opgroeien bij hun eigen ouders. U weet dat de zorg voor kinderen voor ouders met psychische problemen zwaar is. U wilt u inzetten voor ouders door hun kind op te vangen in uw eigen gezin (met of zonder kinderen/partner).

Slachtofferhulp Nederland zoekt:

Vrijwilliger actieve benadering

Hoe helpt u onze cliënten verder? Na een misdrijf, (verkeers)ongeval, calamiteit of ramp spelen allerlei emoties en krijgen slachtoffers en nabestaanden te maken met verschillende instanties. Binnen het team Actieve Benadering vervullen de vrijwilligers een zeer belangrijke rol omdat zij het eerste telefonische contact leggen met de slachtoffers. Wat gaat u doen? U belt mensen die net een misdrijf, calamiteit of verkeersongeval hebben meegemaakt. U biedt een luisterend oor en bekijkt welke hulp ze nodig hebben. Soms is één gesprek voldoende maar soms moeten slachtoffers doorverwezen worden naar andere diensten binnen Slachtofferhulp Nederland of naar andere instanties. U bent onderdeel van het team Actieve Benadering en u werkt intensief samen met de collega’s van de Algemene Dienst en de Juridische Dienst.

Vrijwilliger juridische dienstverlening

Wat gaat u doen? Als vrijwilliger bent u er voor slachtoffers die vandaag verder willen. U helpt slachtoffers die hun materiële of immateriële schade vergoed willen krijgen. En als het gewenst is gaat u mee naar strafzittingen om het slachtoffer te steunen en kunt u als gemachtigde optreden bij de rechtszaak.

Vrijwilliger algemene dienstverlening

Wat gaat u doen? U hebt contact met slachtoffers op één van onze locaties of bezoekt hen thuis, u luistert naar ze en geeft advies over hoe ze om kunnen gaan met de gevolgen van wat hen is overkomen. U wordt onderdeel van het team Algemene Dienstverlening waar u aan het begin wordt begeleid door een teamleider of een ervaren vrijwilliger.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten