Award voor duurzame start-up WAUWcloset


<p>De IJsselsteinse ondernemer Hanh Vlooswijk-Lu heeft met haar bedrijf WAUWcloset - What Are U Wearing - de internationale YEP Award 2020 gewonnen. Foto: PR</p>

De IJsselsteinse ondernemer Hanh Vlooswijk-Lu heeft met haar bedrijf WAUWcloset - What Are U Wearing - de internationale YEP Award 2020 gewonnen. Foto: PR

(Foto:)

Award voor duurzame start-up WAUWcloset

IJsselstein - De IJsselsteinse ondernemer Hanh Vlooswijk-Lu heeft met haar bedrijf WAUWcloset, gevestigd aan de Produktieweg, de internationale YEP Award 2020 gewonnen. 

Het doel van deze verkiezing is bedrijven belonen die koploper in hun sector zijn op het gebied van innovatie en product- en marktontwikkeling. Omdat de textielindustrie - na olie - de op een na meest vervuilende industrie ter wereld is, lag de focus dit jaar op duurzaamheid in de textielverzorgingsbranche.
De belangrijkste missie van WAUWcloset is ervoor te zorgen dat het huren van kleding de eerste keus wordt van consumenten door het opzetten van een duurzaam modeplatform. Met een lidmaatschap heeft de klant onbeperkt toegang tot een enorme kledingkast en draagt zij tegelijkertijd bij aan een circulair milieu. Klanten kunnen afhankelijk van het soort lidmaatschap elke maand vier tot zestien nieuwe kledingstukken uitzoeken en de vorige weer inleveren. Zo hebben zij altijd de nieuwste mode en unieke kledingstukken van exclusieve designers tot hun beschikking. Er is kleding voor thuis en voor naar het werk maar ook voor avondjes uit, feestjes en zelfs gala’s en bruiloften.

In samenwerking met Vendrig uit IJsselstein wordt alle kleding na gebruik op een hygiënische en milieuvriendelijke manier professioneel gereinigd en gerepareerd.

Info op www.WAUWcloset.nl

Meer berichten