Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 3-12-2020 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Bibliotheek Lek & IJssel zoekt:

Vrijwilliger opruimen bibliotheek materialen

Je helpt mee om de bibliotheekmaterialen weer op een aantrekkelijke manier op te ruimen in de kasten. Je zorgt ervoor dat de bibliotheek er netjes uitziet. Je verwijst bezoekers met vragen door naar collega’s.

Dara Europe zoekt:

Voorzitter

Dara Europe heeft als doel kansarme kinderen in Cambodja een betere toekomst te bieden. Als voorzitter leidt je de teamvergaderingen in goede banen. Daarnaast wordt er verwacht dat je als teamlid je steentje bijdraagt aan de organisatie van fondsenwervende activiteiten.

Stichting Pulse zoekt:

Maatjes voor de gemeente Lopik

Een maatje is een vrijwilliger die één op één gekoppeld wordt aan een deelnemer. Een belangrijk uitgangspunt is dat beide partijen plezier ervaren aan het contact en samen ontspannende, alledaagse activiteiten ondernemen. Centraal doel is het doorbreken van het sociaal isolement, iemand op weg helpen met school/studie en/of werk of helpen met de taal, of het leven dat soms niet lekker loopt.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten