GEANNULEERD: Mama & Papa Café online vrijdag 8 januari

GEANNULEERD: Mama & Papa Café online vrijdag 8 januari

IJsselstein - ‘’Ook tijdens de lockdown gaat het Mama & Papa Café door, maar nu online. De Bibliotheek IJsselstein nodigt ouders van baby’s en peuters uit om op vrijdag 8 januari vanuit huis mee te doen, met hun kleintjes.’’ Deze bijeenkomst is geannuleerd na het sluiten van de Zenderstreeknieuws van woensdag 6 januari, maar staat nog wel op de voorpagina.

Het eerstvolgende Mama & Papa Café is nu op vrijdag 5 februari, in de Bibliotheek IJsselstein of online, afhankelijk van de dan geldende regels. 

Oorspronkelijke tekst voor 6 januari: Dit keer gaat het over hoe je als ouder je kind kunt helpen om zelfstandig te worden. Meedoen is gratis, maar vooraf aanmelden is wel nodig. Noëlle Stoter, jeugdverpleegkundige bij de GGD regio Utrecht, vertelt deze keer over wat een kind moet leren voordat het naar de basisschool gaat. En: hoe kun je als ouder je kind het beste steunen in die weg naar zelfstandigheid?
Het Mama & Papa Café vindt plaats op vrijdag 8 januari van 10.00 tot 11.00 uur, online via Zoom. Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.bibliotheeklekijssel.nl/mpc.
Het Mama & Papa Café is een samenwerking van de bibliotheek en het consultatiebureau.

Meer berichten