Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 7-1-2021 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Amivedi Nederland zoekt:

-         Vrijwilliger Meldpunt (Landelijk)

Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich al 85 jaar inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Zij zoeken vrijwilligers die een meldpunt aan huis willen bemannen. Zij ontvangen de meldingen, geven de melders advies en zetten de vermiste of gevonden dieren op hun internetsite. Ook hebben zij contact met dierenasielen en dierenambulances.

Stichting Pulse zoekt voor Lopik :

-         Maatjes

Maatje is een vrijwilliger die een-op-een gekoppeld wordt aan een deelnemer. Een ‘maatjescontact’ wordt vaak aangegaan voor een bepaalde periode met als belangrijk uitgangspunt dat beide partijen plezier hebben en samen ontspannende, alledaagse activiteiten ondernemen.

Kinderboerderij ’t Eiterse Hofje zoekt :

-         Om op vaste momenten bezoekers de gelegenheid te geven om de kinderboerderij te bezoeken, zijn ze op zoek naar vrijwilligers die alleen en/of samen op vaste momenten op de kinderboerderij aanwezig zijn en het leuk vinden om bezoekers rond te leiden en welkom te heten.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten