Week van Gebed voor eenheid van christenen

Week van Gebed voor eenheid van christenen

De jaarlijkse Week van Gebed voor eenheid van christenen vindt plaats van 17 tot en met 24 januari. In Benschop is er een drietal gebedsbijeenkomsten, georganiseerd door de drie Benschopse kerken.

Benschop - Christenen in de hele wereld komen in de Week van Gebed samen om te bidden voor eenheid, de wijk en de wereld. Thema dit jaar is de oproep van Jezus #blijfinmijnliefde, aangedragen door christenen uit Zwitserland. Ieder die mee wil bidden is welkom, maar aanmelden is noodzakelijk.
De gebedsweek is een initiatief van de Raad van Kerken en Missie Nederland, dat plaatselijk wordt uitgewerkt. Elke dag is er een vlog over het thema. Verder zijn er drie samenkomsten in Benschop: op maandag 18 januari in de RK-kerk; woensdag 20 januari in de Protestantse Gemeente en vrijdag 22 januari in de Hervormde Kerk. De samenkomsten beginnen om 19.30 uur en duren circa een half uur. Aanmelden kan tot en met zaterdag 16 januari via email weekvangebedbenschop@gmail.com. Vermeld welke bijeenkomst u bij wilt wonen en met hoeveel personen u komt. Het aantal is beperkt. U wordt geïnformeerd of u de bijeenkomst bij kunt wonen. Ook het aanmelden voor de dagelijkse vlog kan via de mail. Meer informatie over de achtergrond staat op www.weekvangebed.nl.

Meer berichten