Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 14-1-2021 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

AxionContinu Mariënstein zoekt:

Begeleider Tai Chi

Op maandagochtend wordt er Tai Chi gegeven aan de bewoners. Men zoekt een enthousiaste vrijwilliger die de welzijn medewerker hierbij assisteert en bewoners haalt en brengt van en naar de activiteit.

Vrijwilliger Bruin Café
Iedere vrijdagmiddag is er in Mariënstein een bruin café voor de bewoners, met een hapje, een drankje en spelactiviteiten. Vrijwilligers die het leuk vinden om dit te helpen organiseren zijn van harte welkom.

Vrijwilliger Restaurant
In het restaurant wordt iedere ochtend koffie geschonken aan bewoners die het fijn vinden om in de ochtend een kopje koffie te komen drinken. Men zoekt nog een vrijwilliger die dit leuk vindt en beschikbar is op woensdagochtend.

Agrarische Natuurvereniging Lopikerwaard zoekt :
Weidevogelbeschermer
In de Lopikerwaard wordt sinds 2019 met drones gezocht naar nesten van weidevogels, zodat deze tijdens het seizoen kunnen worden beschermd. Men is op zoek naar uitbreiding van het team dronepiloten en naar weidevogelbeschermers. Op woensdag 4 maart om 20.00u is er een voorlichtingsavond in het Dorpshuis XXL in Benschop.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl Per mail: info@vwijl.nl Bezoekadres en openingstijden: Bibliotheek Lek & IJssel Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten