Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 11-2-2021 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Vecht en IJssel locatie Ewoud zoekt:

-Vrijwilliger voor dagbesteding De Meikers
De Meikers is een dagbesteding voor thuiswonende ouderen. Het is gezellig als de vrijwilliger aanwezig wil zijn om gezelligheid te bieden en met mensen in gesprek te gaan. Koffie en thee schenken, begeleiden bij de activiteiten en helpen met de broodmaaltijd horen ook tot de taken.

- Vrijwilliger die wil meehelpen met bezorgen van soep
Tussen de middag wordt bij alle bewoners van het Ewoud een kopje soep bezorgd in hun appartement. Het is fijn om dat samen met een vrijwilliger te kunnen doen. Er wordt hulp gezocht voor de woensdag en/of zaterdag.

Stichting Pulse zoekt:

- Weekend vrijwilliger voor de telefooncirkel De Telefooncirkel is een groep ouderen die elkaar dagelijks belt. Dat gebeurt in een vaste volgorde en op een vast tijdstip, de start is om 9.00u. Stichting Pulse zoekt een vrijwilliger die 1 x in de maand in het weekend ingeroosterd wil worden. Het is de bedoeling dat je dan de telefooncirkel opstart en weer afsluit.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar: Via de website www.vwijl.nl Per mail: info@vwijl.nl Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek Lek & IJsselOvertoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten