Gratis hulp bij belastingaangifte in de bibliotheek

Gratis hulp bij belastingaangifte in de bibliotheek

IJsselstein / Lopik - Inwoners van IJsselstein die hulp kunnen gebruiken bij hun belastingaangifte op de computer, kunnen terecht op een gratis spreekuur in de bibliotheek. Deze dienst wordt aangeboden door stichting Pulse en De Bibliotheek Lek&IJssel.

De hulp wordt beperkt tot particulieren en geldt helaas niet voor ondernemers. Tevens is er een inkomensgrens: voor alleenstaanden een inkomen tot 30.000 euro en voor partners/echtparen een inkomen tot 37.500 euro.

Het spreekuur wordt gehouden in het souterrain van de bibliotheek, Overtoom 7. Zolang de bibliotheek nog gesloten is, is het souterrain alleen bereikbaar met de lift. Het belastingspreekuur is van dinsdag 2 maart tot en met dinsdag 6 april 2021 van 14.00 tot 16.00 uur. Let op: vanwege de geldende coronamaatregelen is dit spreekuur op afspraak. U kunt een afspraak maken door contact op te nemen met het algemene nummer van Pulse: 030 – 686 80 30.

Het is belangrijk om vooraf de benodigde gegevens en documenten te verzamelen. De meeneemlijst is te downloaden via de website van de bibliotheek (www.bibliotheeklekijssel.nl), af te halen bij de bibliotheek tijdens openingstijden of bij de receptie van Pulse aan de Benschopperweg 342.

Woont u in Lopik en heeft u hulp nodig bij het belastingaangifte, dan kunt u contact opnemen met algemene nummer van Pulse: 030 – 686 80 30.

Meer berichten