Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 19-2-2021 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Kindertelefoon Utrecht zoekt:

-         Bel- en chatvrijwilliger

De bel- en chatvrijwilliger geeft ondersteuning, advies en informatie en kinderen en jongeren die contact zoeken met de Kindertelefoon. Dit gebeurt vanuit 7 locaties in Nederland: Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Tilburg, Nijmegen, Almelo en Groningen.

-         Gastlesvrijwilliger

De gastlesvrijwilliger geeft voorlichting aan kinderen en jongeren over het werk van de Kindertelefoon. Deze worden gegeven aan de bovenbouw van het Basisonderwijs en aan leerlingen in de onderbouw van het Voortgezet Onderwijs.

Stichting Pulse zoekt:

-         Chauffeur maaltijden bezorgen

Iedere woensdagmorgen krijgen inwoners van IJsselstein maaltijden aan huis bezorgd. Van de vrijwillige chauffeurs wordt gevraagd om 1 x per 2-3weken te rijden op de maaltijdbus, of als bijrijder mee te rijden.

-         Vrijwilligers voor lotgenotengroep De Blikvanger in Lopik

De Blikvanger is een lotgenotengroep voor zelfstandig wonende en zelfredzame mensen met een visuele beperking (blinden en slechtzienden). Men zoekt vrijwilligers met een luisterend oor, die ondersteuning en begeleiding biedt tijdens activiteiten.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek Lek & IJssel Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten