Nieuwe vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein en Lopik heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties. Deze week 22-3-2021 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Axioncontinu locatie Mariënstein zoekt:

-         Kookvrijwilliger voor “ De Klaproos”

Voor afdeling De Klaproos is men op zoek naar een kookvrijwilliger die wekelijks met hulp van de bewoners een heerlijke maaltijd kookt voor 12 personen. Uiteraard kunt u een hapje mee-eten.

-         Vrijwilliger begeleiding hometrainer of motomed zitfiets

Het gaat om het halen, brengen en begeleiden van bewoners die binneshuis willen fietsen op de hometrainer of motomed zitfiets. Liefst 1 of 2 keer per week.

-         Koffieschenkers in het restaurant

In het restaurant wordt ’s morgens koffie geschonken voor bewoners die hier gezellig een kopje koffie komen drinken. Men is op zoek naar een vrijwilliger die op de woensdagochtend wil komen helpen.

Familie en Co zoekt:

-         Arabisch sprekende vrijwilliger

Familie en Co ondersteunt gezinnen met kinderen tot 18 jaar. De ondersteuning houdt in dat een vrijwilliger regelmatig komt, persoonlijke aandacht geeft, een steuntje in de rug is en ondersteuning biedt in de opvoeding.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwijl.nl

Per mail: info@vwijl.nl

Bezoekadres en openingstijden:Bibliotheek Lek & IJssel Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein Aanwezig: woensdag en donderdag van 10.00-12.00 uur . Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030

Meer berichten