<p>Commissaris van de Koning Hans Oosters stak ook zijn licht op bij Sportschool LopikF!t, dat evenzeer flink te lijden heeft onder de crisis. <span class="Fotocredit" cstyle="Fotocredit" style="color: rgb(0, 0, 0);">Ingezonden foto</span></p>

Commissaris van de Koning Hans Oosters stak ook zijn licht op bij Sportschool LopikF!t, dat evenzeer flink te lijden heeft onder de crisis. Ingezonden foto

(Foto: )

CvK steekt ondernemers in Lopik hart onder de riem

Commissaris van de Koning in de provincie Utrecht Hans Oosters heeft vrijdag de gemeente Lopik tijdens een informeel werkbezoek. Samen met burgemeester De Graaf sprak hij ondernemers en medewerkers van Dorpshuis De Schouw en Sportschool LopikF!t en stak ze een hart onder de riem.

Lopik - De commissaris van de Koning vroeg de ondernemers en medewerkers met welke dilemma’s zij door de coronamaatregelen worden geconfronteerd, hoe zij hun werkzaamheden hebben moeten stilleggen en hoe zij proberen te overleven door hun activiteiten waar mogelijk om te buigen. Zo is het voor Dorpshuis de Schouw lastig om de binding met bezoekers en vrijwilligers vast te houden. Beheerster Angelique Drogt kookt nu regelmatig een ‘Let's stay at home and eat'-menu voor de inwoners van Lopik. Inwoners kunnen de maaltijden na bestelling afhalen of thuis laten bezorgen.

Ook Sportschool LopikF!t heeft te lijden onder de crisis. Van de leden heeft 30% het abonnement op de sportschool opgezegd. Toch doet de sportschool er alles aan om de leden binnen de coronamaatregelen sportlessen aan te bieden, bijvoorbeeld via instructiefilmpjes, outdoor faciliteiten en advies over het belang van voeding en bewegen.

Meer berichten