Logo zenderstreeknieuws.nl


<p>Handbal Utrecht; het resultaat van de samenwerking van drie handbalverenigingen - waaronder Shot&#39;73 - waarmee het jongenshandbal in de regio Utrecht weer op de kaart wordt gezet.</p>

Handbal Utrecht; het resultaat van de samenwerking van drie handbalverenigingen - waaronder Shot'73 - waarmee het jongenshandbal in de regio Utrecht weer op de kaart wordt gezet.

Foto: (Ingezonden foto)

Handbalverenigingen bundelen hun krachten

De handbalverenigingen Shot’73 uit IJsselstein, Handbal Houten en HV Leidsche Rijn uit Vleuten zijn een samenwerking aangegaan om het jongenshandbal in de regio Utrecht weer op de kaart te zetten.

IJSSELSTEIN - Onder de naam Handbal Utrecht zullen de verenigingen komend seizoen met twee combinatieteams uitkomen in de A-leeftijd van het Nederlands Handbal Verbond (NHV). Handbal Utrecht Heren A1 komt uit in de landelijke jeugddivisie en speelt de thuiswedstrijden in Sporthal The Dome in Houten. Team A2 is ingeschreven in de hoogste poule in de regio Noord-West en speelt de thuiswedstrijden in Sporthal De Oever in IJsselstein. De groep van ongeveer 26 jongens begon in april met een wekelijkse gezamenlijke training onder leiding van Freek Gielen. Hij is onder de indruk van de groep: “De bundeling van krachten biedt mogelijkheden voor de jonge, enthousiaste jongens die ervoor willen gaan. De energie bruist en d drive is enorm.” Monica Spierenburg van Shot’73 vult aan: “We zien op de gezamenlijke trainingen veel plezier en talent in ontwikkeling. Drie hele verschillende verenigingen hebben elkaar gevonden in een gezamenlijk doel. Het is leuk om bij dit avontuur betrokken te zijn”.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden