Logo zenderstreeknieuws.nl


Tanja Goezinne werkt al ruim acht jaar met veel voldoening als gastvrouw in De Oase aan de Benschopperweg. (Foto: Pulse)
Tanja Goezinne werkt al ruim acht jaar met veel voldoening als gastvrouw in De Oase aan de Benschopperweg. (Foto: Pulse)
Aap Stein

Aap Stein vindt véél sociaal contact in 35-jarig De Oase

IJsselstein - Héél lang geleden, toep Aap Stein nog een aapje Stein was, zat in de Duitslandstraat in IJsselstein een dienstencentrum voor ouderen. Om precies te zijn sinds 1982. Drie jaar later verhuisde De Oase naar de Benschopperweg 342 waar tot op de dag van vandaag vele activiteiten worden aangeboden voor ouderen. Afgelopen week bestond De Oase 35 jaar. Het was een heus jubileum, waarbij natuurlijk stil werd gestaan met een heerlijk lekkernijtje bij de koffie.

Aap Stein was natuurlijk ook van de partij!

De Oase doet haar naam eer aan. Het ene moment een oase van rust, waar de biljarters in alle opperste concentratie aan het spelen zijn. Het andere moment een gezellige drukte van in-en uitloop van deelnemers aan activiteiten, bezoekers met uiteenlopende vragen, personeel en vele vrijwilligers. Ooit begonnen met een handjevol vrijwilligers, werken er inmiddels ruim honderd, die met veel plezier de rol van gastvrouw of receptioniste vervullen. Zij zijn het visitekaartje van De Oase.

Tanja Goezinne werkt ruim acht jaar als gastvrouw: "Het werk geeft mij ontzettend veel voldoening." Receptioniste Leida Runnenburg beaamt dat. "Er is genoeg te doen en ik heb véél sociaal contact!"
Het complete activiteitenprogramma staat op www.stichting-pulse.nl. Het aanbod is groot en geschikt voor jong en oud.

Aap Stein is altijd op zoek naar alles waar u als IJsselsteiner aandacht voor wilt. Mooie verhalen en en goede initiatieven. Schroom niet en vertel het Stein in een mail naar redactie@onsijsselstein.nl. Hij is ook te volgen op Facebook Aap Stein.

Aap Stein is een idee van Stichting Pulse, in samenwerking met Zenderstreeknieuws.

Reageer als eerste
Meer berichten