Logo zenderstreeknieuws.nl


Het nieuwe Lopikse team van Sportservice: Linda, Mark en Dennis. Foto; Sportservice
Het nieuwe Lopikse team van Sportservice: Linda, Mark en Dennis. Foto; Sportservice

Nieuw team Sportservice Lopik actief

Lopik - In de gemeente Lopik wordt sinds kort gewerkt met een nieuw team buurtsportcoaches. Onder de vlag van lokale uitvoerder Sportservice Lopik zijn Linda Buitelaar, Dennis Boele en Mark van den Pol actief.

Zij richten zich in de zomer met name op Zwembad Lobeke en in de overige maanden op beweeg- en leefstijlprojecten. Daarbij kan worden gedacht aan de Sportinstuif, Fit4Kids voor basisscholen, Trainers voor de Klas, Move Mates waarbij kinderen worden opgeleid tot speelpleincoach en het volwassenen project Lopik Beweegt.

Sportservice Lopik is al jaren partner van de gemeente, maar kreeg op 1 januari de opdracht om met meer buurtsportcoaches invulling te geven aan het gemeentelijk sport- en beweegbeleid. De in Benschop woonachtige Linda Buitelaar werkte al voor beide partijen en zag het team worden versterkt met de ervaren en in Lopik geboren Boele en de juist afgestudeerde Van den Pol. "We hebben een mooie mix aan kwaliteit en ervaring", aldus provinciale teamleider Patrick Hilhorst. "Met dit team beheersen we alle facetten van sport- en beweegstimulering. We kijken er dan ook naar uit om de gemeente Lopik letterlijk in beweging te krijgen."

Sportservice Lopik maakt deel uit van Sportservice provincie Utrecht. "

Voor meer informatie over Sportservice Lopik kan contact worden opgenomen met Patrick Hilhorst, via patrick.hilhorst@sportserviceprovincieutrecht.nl en tel. 0347-778788.

Reageer als eerste
Meer berichten