Logo zenderstreeknieuws.nl


Impressie van een recente SportFair; hier in Haarlemmermeer. Foto: Facebook Sportfair Nederland
Impressie van een recente SportFair; hier in Haarlemmermeer. Foto: Facebook Sportfair Nederland

Binnenkort weer een SportFair en Verenigingenmarkt IJsselstein

IJsselstein - IJsselstein staat zaterdag 17 juni weer eens in het teken van de SportFair en de Verenigingenmarkt. Niet alleen kijken, maar ook meedoen is het motto.

De SportFair vindt net als enkele jaren geleden plaats op evenemententerrein Het Podium. De kramen van de jaarlijkse Verenigingenmarkt staan in de binnenstad in de Benschopper- en Utrechtsestraat.

De SportFair & Verenigingenmarkt is een regelmatig terugkerend podium om inwoners kennis te laten maken met het totale vrijetijdsaanbod in de gemeente. Tijdens de SportFair & de Verenigingenmarkt kunnen bezoekers zich de hele dag volop vermaken en kennis maken met sport, vrijetijdsactiviteiten en cultuur.

De SportFair bestaat uit sportclinics en demonstraties, de SportFair zeskamp, een kinderfunpark, aangepaste sporten en de sportboulevard met informatiemarkt. Ook is er weer een heel aantrekkelijk podiumprogramma om te genieten van dansoptredens.
'Zien en meedoen' is het motto! 

In de binnenstad is er een gezellige markt met presentaties van verenigingen en het activiteitenaanbod in IJsselstein. In de bibliotheek presenteert het Kursusproject IJsselstein haar cursusaanbod 2017-2018.

Bezoekers zijn welkom vanaf de opening om 11.00 uur. De sport- en cultuurprogramma's duren tot 16.00 uur. De toegang is geheel gratis.

Ook deelnemen?
Er zijn inmiddels al 40 aanmeldingen van verenigingen die zich willen presenteren op de SportFair of de Verenigingenmarkt. Ook interesse om met uw vereniging, bedrijf, sport, cultuur, zorgorganisatie op de SportFair of Verenigingenmarkt te staan? Dat kan, want iedereen is welkom! Stuur een mail naar info@sportfair.nl op ga naar de website.

Alle informatie staat op www.sportfair.nl

Reageer als eerste
Meer berichten