Logo zenderstreeknieuws.nl

Komende zaterdag SportFair en Verenigingenmarkt

IJsselstein - De SportFair met dertig sportverenigingen bruist zaterdag 17 juni op het Podium. Tegelijk staan de kramen voor de Verenigingenmarkt opgesteld in de Benschopper- en Utrechtsestraat.

25 verenigingen op het gebied van kunst, cultuur, natuur en maatschappelijke instellingen presenteren zich aan de inwoners. Het Kursusprojekt IJsselstein presenteert hun cursusaanbod 2017-2018 in de bibliotheek aan de Overtoom.

De SportFair is een sportieve dag voor jong en oud. Om 11.00 uur verricht wethouder Marijke van Beukering de opening. Op de SportFair kunnen kinderen en hun ouders kennis maken met verschillende sportieve activiteiten: voetballen, hockeyen, korfbal, volleybal, turnen, basketballen, bootcamp, dansen en ga zo maar door. Voor de avontuurlijke kinderen is er het KinderFunpark, georganiseerd door BSO IJsselstein. Op het podium is een programma met veel dansoptredens.
Kinderen kunnen gratis meedoen met de SportFair zeskamp. Kinderen moeten dan zes sporten naar keuze uitproberen en ervaren. Nadat hun 'stempelkaart' vol is krijgen zij een leuke prijs van de SportFair-organisatie. De stempelkaart kan opgehaald worden bij de informatiestand van de SportFair. Of neem de kaart mee die op school is uitgereikt.

De toegang tot de SportFair & Verenigingenmarkt is geheel gratis. Het complete programma staat op www.sportfair.nl

Reageer als eerste
Meer berichten