Logo zenderstreeknieuws.nl


Kerstprojectkoor Black American Gospel zoekt zangers en zangeressen

Alive Gospel Choir in Nieuwegein, onder leiding van dirigent Edith Casteleyn, is op zoek naar zangers en zangeressen, die willen deelnemen aan een nieuw projectkoor. Dit projectkoor gaat aankomende 28 augustus van start. Er wordt samen met Alive Gospel Choir gerepeteerd onder begeleiding van een live band. Het repertoire bestaat uit swingende Black American Gospel songs, die op een authentieke manier gezongen worden.

Iedereen tussen de 14 en 58 jaar is welkom bij Alive. De repetities zijn om de maandag avond en starten op maandag 28 augustus 2017 op de Bredeschool “de Lotus” Lupinestraat 15 in Nieuwegein. Het project wordt na 9 repetitieavonden afgesloten met een gezamenlijk kerstconcert op 24 december 2017(dit optreden is uiteraard niet verplicht).

Deelname aan het project kost 89,- euro. Dit bedrag is inclusief zangplezier, een optreden, 9 oefen avonden, een CD met oefensongs en ons songbook. Het is belangrijk om op tijd te zijn met opgeven, want er kan een beperkt aantal deelnemers inschrijven.

Je hoeft geen noten te kunnen lezen. Ook hoef je niet aangesloten te zijn bij een kerk/gemeente om bij Alive te komen zingen. Affiniteit voor onze stijl (gospel), gevoel voor ritme en zang is belangrijker. We verwachten wel dat je oefent en beschikbaar bent voor deze periode. Het is ook mogelijk op de 28ste mee te doen en dan tijdens deze avond te besluiten om mee te doen!

Voor meer informatie en inschrijving: www.alivegospel.nl of mail naar info@alivegospel.nl

Reageer als eerste
Meer berichten