Logo zenderstreeknieuws.nl


Huldiging Shanice van de Sanden op de Plaats

IJsselstein is trots op Shanice van de Sanden. Alle inwoners zijn maandagavond 14 augustus welkom op de Plaats voor een grandioze huldiging.

Natuurlijk wil ook IJsselstein haar eigen Oranje Leeuwin in het zonnetje zetten en haar nog eens persoonlijk toejuichen na het met haar team behalen van het Europees voetbalkampioenschap. De stad heeft mee gejuicht met de prestaties van het team en Shanice.

Shanice begon als meisje met voetballen bij VVIJ en groeide uit tot speelster van FC Liverpool en international bij Oranje. Een IJsselsteinse jonge vrouw, die zo schittert op het voetbalveld, betekende voor veel IJsselsteiners heel wat extra spanning tijdens het volgen van de wedstrijden.

De vrouwen hebben al een mooie huldiging gehad in het park Lepelenburg in Utrecht. Maar alle inwoners zijn ook welkom tijdens de IJsselsteinse huldiging maandagavond 14 augustus om 19.00 uur op de Plaats voor het Historisch Stadhuis. 

Om in de sfeer te komen begint het feest al om 18.30 uur met muziek.

Shanice wordt ondertussen thuis in de Heer Frederikstraat in een open bus opgehaald door speelsters van VVIJ en IJFC. Na een korte rondrit komt zij dan in het feestgedruis aan bij het Historisch Stadhuis. Burgemeester Van Domburg, wethouder Van Beukering en de voorzitter van VVIJ zullen Shanice hier huldigen. 

Reageer als eerste
Meer berichten