Logo zenderstreeknieuws.nl


Aap Stein

Thuis in IJsselstein en Aap Stein in gesprek

Aap Stein is terug van zijn zomervakantie. Hij is weer thuis in IJsselstein, de stad waar hij zich al 500 jaar beweegt tussen alle Apeluiers. Waar hij ook op de hoogte is van alle verborgen schatten, mooie verhalen en goede initiatieven. En hij heeft weer een mooi verhaal voor u. Deze keer over Laura Arends, 30 jaar . Oprichtster van www.thuisinIJsselstein.nl.

Een digitaal platform waarbij iedereen zijn verhaal en weetjes over IJsselstein kan delen met als doel om IJsselstein op de kaart te zetten. Stein wil hier graag het fijne van weten!

“Tijdens een stadswandeling ontdekte ik hoeveel leuke dingen er te doen zijn in IJsselstein. En dat je voor een bijzondere invulling van je vrije tijd het niet altijd buiten je woonplaats hoeft te zoeken. Vanuit het gevoel dat toen ontstond om betrokken te zijn en blijven bij de stad waar je woont is het initiatief ontstaan om www.thuisinijsselstein.nl op te zetten en te promoten. Dé blog over IJsselstein!”

“Heb jij een mooi verhaal over IJsselstein dat je graag wilt delen met anderen? Denk aan een gave route, jouw favoriete winkel, een mooie herinnering, die ene schitterende foto en meer. Ik zou het ontzettend tof vinden als je dit met mij en alle lezers wilt delen!” Stuur je verhaal naar laura@businessbabbels.nl. Laura redigeert jouw tekst en je krijgt een bericht als deze online staat.

Aap Stein is altijd op zoek naar alles waar u als IJsselsteiner aandacht voor wilt. Bijvoorbeeld mooie verhalen, vergeten of verborgen locaties en goede initiatieven. Schroom niet en vertel het Stein! Stuur een e-mail naar redactie@onsijsselstein.nl of neem contact op. Aap Stein is ook te volgen op www.facebook.com/aap.stein

Aap Stein is een idee van Stichting Pulse in samenwerking met Zenderstreeknieuws

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox