Logo zenderstreeknieuws.nl


Gratis popnagelactie kentekens

Om diefstal van kentekenplaten van auto’s te voorkomen biedt de gemeente IJsselstein in samenwerking met Autoservice De Kemp automobilisten op zaterdag 7 oktober, tussen 09.00 en 12.00 uur, de gelegenheid kentekenplaten gratis met popnagels te laten vastzetten.

Het komt met enige regelmaat voor dat kentekenplaten van auto’s worden gestolen. Soms door jongeren die nummerplaten verzamelen, vaak echter ook door criminelen die misbruik van de kentekenplaten willen maken. Criminelen monteren de gestolen kentekenplaten op de eigen auto. Zij kunnen dan verkeersovertredingen, benzinediefstal en zelfs overvallen plegen met de gestolen kentekenplaten.

Diefstal van kentekenplaten kost tijd én geld. Gedupeerden moeten aangifte doen en daarnaast nieuwe platen aanschaffen. Door de kentekenplaat met popnagels stevig vast te zetten op het voertuig wordt de kans op diefstal sterk verminderd.

Het personeel van Autoservice De Kemp staat voor u klaar met koffie/thee en wat lekkers. Tevens krijgen alle deelnemers een bon mee voor een gratis wintercheck in de maand oktober zodat ze veilig de winter in kunnen.

Autoservice De Kemp is gevestigd aan de Zeemanlaan 3 in IJsselstein, bedrijventerrein Over Oudland.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox