Logo zenderstreeknieuws.nl


EO-presentatoren Bert van Leeuwen, Henk van Steeg, Hella van der Wijst en Mirjam Bouwman gaan op zoek naar  inspirerende verhalen over geloof, hoop en liefde in IJsselstein. (Foto: Ruben Timman)
EO-presentatoren Bert van Leeuwen, Henk van Steeg, Hella van der Wijst en Mirjam Bouwman gaan op zoek naar inspirerende verhalen over geloof, hoop en liefde in IJsselstein. (Foto: Ruben Timman) (Ruben Timman)

EO in IJsselstein op zoek naar Geloof en Hoop Liefde

IJSSELSTEIN - Kijk maandag 9 oktober naar 'Geloof en een Hoop Liefde' in IJsselstein om 17.50 uur op NPO 2. Presentatoren Bert van Leeuwen, Henk van Steeg, Hella van der Wijst en Mirjam Bouwman gaan voor 'Geloof en een Hoop Liefde' op zoek naar authentieke dorpsverhalen, karakteristieke stadsgezichten en inspirerende verhalen over geloof, hoop en liefde in IJsselstein.

Persoonlijk, onbevangen en herkenbaar: in 'Geloof en een Hoop Liefde' staat het geloof van de gewone Nederlander centraal. In het EO-programma gaan de presentatoren op pad met (on)bekende bewoners die hen wegwijs maken in de lokale gewoonten en gebruiken. De persoonlijke ontmoetingen leveren innemende, inspirerende en ontroerende verhalen op.

Mirjam ontmoet in IJsselstein onder andere Alex van Eck. Alex heeft zijn hond Joy aangeleerd om zwerfafval op te sporen. Het resultaat is geweldig: de hond haalt zakken vol afval van de straat. En we maken kennis met dé molenaar van IJsselstein, Maarten Dolman, die het molenaarsvak echt als zijn roeping ziet. Elke van Achterberg deelt een bijzonder verhaal over de keuze die zij op jonge leeftijd maakte en waardoor haar leven totaal veranderde. En Mirjam geniet van een adembenemend uitzicht vanaf de Gerbrandytoren.

Het  NPO2-programma neemt de kijker van maandag t/m donderdag mee in haar zoektocht naar oprechte verhalen, unieke tradities en bijzondere mensen. In 'Geloof en een Hoop Liefde' zijn de kleine dingen groot: de presentatoren verbazen zich samen met de bewoners over de gewone dingen van het leven.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox