Feestelijke opening van De Centrale

De Centrale verbindt activiteiten van en voor bewoners. De Centrale is de nieuwste 'do it yourself' locatie in IJsselstein. De voormalige school De Brug in het centrum aan de Poortdijk 101 is een multifunctioneel gebouw met diverse activiteiten. Samen zijn we creatief, innovatief en inspirerend.

Vanuit dit gezamenlijke doel zetten inwoners van IJsselstein hun krachten en talenten in om de gemeenschap een positieve dagbesteding en werkgelegenheid te geven. Zaterdag 13 januari 2018 van 14:00 tot 17:00 uur is er een feestelijke opening in de vorm van een open dag om eens een kijkje te nemen wat er zoal gebeurt op De Centrale. Naast muziek, versnaperingen en het bezichtigen van diverse initiatieven zullen er diverse activiteiten plaatsvinden waar u vrijblijvend aan mee kunt doen. Een bezoek meer dan waard!

De Centrale wordt op dit moment behuisd door: Het Repair Café, kom een kijkje nemen hoe wij werken De Weggeefwinkel, grabbelton en meer Neodoen, Gratis knutselinstuif voor kinderen Kade24 studio art&design, Gratis inloop workshop Picasso portret tekenen en open atelier Krea Kafe, kraampjes met artikelen en informatie Stoelmassage studio, gratis massages voor dames VVE: Vroegtijdige voorschoolse educatie, kinderopvang Pulse Budget kapper Huiskamer met koffie en diverse activiteiten voor iedereen Harmonie Amicitia Dries Droes Dras, band #WELKOM

Meer berichten

Shopbox