De Brug gaat voor groei
De Brug gaat voor groei (Foto: De Brug)

Nieuw logo basisschool De Brug feestelijk onthuld

IJsselstein - Het was woensdagavond 10 januari een een feestelijke avond op basisschool De Brug. De nieuwjaarsreceptie werd dit jaar gecombineerd met het onthullen van het nieuwe schoollogo.

Om kwart voor zeven vertrok een vrolijke lampionnenoptocht vanaf de school door de wijk. Terug op school maakten alle aanwezigen een halve kring op het schoolplein. Daar stonden wethouder Ad de Regt van Onderwijs en mevrouw Krista van Stofberg, die - in overleg met het team -  het logo van de school heeft aangepast tot een fris en sprankelend beeld van drie bewegende figuren. De wethouder en de ontwerpster ontstaken een groot zoeklicht gericht op de gevel. Daarmee kwam het nieuwe logo volledig in beeld.

Na de feestelijke onthulling was het tijd voor koffie en chocolademelk. Tot slot konden ouders en kinderen een nieuwjaarswens ophangen in de houten boom die sinds de kerstvakantie in de grote zaal van de school staat. De boom inspireert en staat symbool voor de ontwikkeling van een kind: De Brug gaat voor groei!

Meer berichten

Shopbox