De wind door de haren met een Stukkie Fietsen

Op zaterdag 14 april staat op de Overtoom van 11:00 tot 13:00, een duo fiets te pronken. Deze dag vraagt Stukkie Fietsen, onderdeel van het meldpunt vrijwillige thuishulp van Pulse, aandacht voor de tochtjes die zij maken met mensen die dat zelf niet meer kunnen. Zij zijn op zoek naar nog meer collega vrijwilligers! Wekelijks gaan er 20 vrijwilligers met zijn/haar fietsklant op pad. Zij worden opgehaald en thuisgebracht na een heerlijke tocht met pauze.

Stukkie fietsen geeft mensen die zelf niet meer zo vitaal zijn de kans om toch nog even de wind door hun haren te voelen, even een frisse neus te halen en het moois van de omgeving in zich op te nemen. Met drie duofietsen kunnen er zo’n 45 ritten per week gemaakt worden. Zonder de sponsoren en vrijwilligers was dit niet mogelijk. De enthousiaste fietsvrijwilligers geven aan; ‘Wij willen meer collega vrijwilligers om op de fiets te stappen met de mensen die daar behoefte aan hebben’.

Zaterdag 14 april staat Stukkie fietsen met een stand op de Overtoom om iedereen die geïnteresseerd is in te lichten over wat Stukkie fietsen precies doet. De huidige vrijwilligers zijn aanwezig om toekomstige vrijwilligers te interesseren voor de tochtjes. Kom vooral kijken en ontdek wat het inhoud om fietsvrijwilliger te zijn!

Wilt u zich nu al opgeven als vrijwilliger? Bel dan 030-6868030 contactpersoon Ody van ‘t Veer of mail naar o.vantveer@stichting-pulse.nl

Meer berichten