Team preventief huisbezoek komt naar IJsselveld West!

Afgelopen maanden hebben de vrijwilligers van het preventief huisbezoek de 75 plussers van de Wijk Noord de buurt Europa-en Oranjekwartier en IJsselveld Oost bezocht. Afgelopen week hebben de 75 plussers uit de wijk IJsselveld West een uitnodigingsbrief ontvangen. Met deze brief informeren wij u over het project Preventief Huisbezoek 75+ dat de komende maanden in uw wijk van start gaat.

Preventief Huisbezoek is een samenwerkingsproject van de Gemeente IJsselstein,GGD Regio Utrecht, Huisartsenzorg IJsselstein en Stichting Pulse. Tijdens dit bezoek geven we de nieuwste informatie over de bestaande voorzieningen en diensten. Daarnaast vragen we uw mening over de bestaande voorzieningen en diensten. Eén van de seniorenvoorlich(s)ters van Stichting Pulse zal samen met u de vragenlijst doornemen. U ontvangt daarmee vrijblijvend informatie over de regelingen en de dienstverlening op het gebied van wonen, zorg, welzijn en financiën.

Heeft u vragen over het project van het Preventief, neem dan contact op met José van Vliet Coördinator, telefonische 030 – 688 70 30 of mail naar j.v.vliet@stichting-pulse.nl.

Meer berichten