Sjors vertelt over het kaasmaken en de boerderij. De gasten van de dagopvang mochten hierna zelf een kijkje nemen bij het proces én de kaas proeven. FOTO: Annet Kasbergen
Sjors vertelt over het kaasmaken en de boerderij. De gasten van de dagopvang mochten hierna zelf een kijkje nemen bij het proces én de kaas proeven. FOTO: Annet Kasbergen (Foto: )

Bezoek aan kaasboerderij voor dagopvang gasten

BENSCHOP - Donderdag 21 juni brachten de gasten van dagopvang De Warmtebron uit Benschop een bezoek op de kaasboerderij van Kees, Sjors en Marian Overbeek in Benschop. Zij werden gastvrij ontvangen met een kopje koffie en wat lekkers.

Met volle aandacht

Er werd door Sjors en Kees een rondleiding gegeven met een goede uitleg over de werkzaamheden op de kaasboerderij. De melkrobots en voerrobot werden aandachtig bekeken. Marian verkoopt op vrijdagochtend kaas vanuit de boerderij. Speciaal voor De Warmtebron was zij open en konden de gasten kaas proeven en een lekker stuk kaas kopen.

De dag werd afgesloten met het eten van een pannenkoek bij Midden op het Land. Iedereen heeft erg genoten van de speciale dag. De gasten van de dagopvang werden daarna door de vrijwilligers weer tevreden naar huis gebracht.

Zelf langskomen

Wie het leuk vindt een kijkje te nemen bij 'De Warmtebron' is van harte welkom op donderdag 20 september van 10.00 tot 12.00 uur. De locatie is Sportcafé De Bosrand aan de Kon. Wilhelminastraat 27A in Benschop. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Annemiek van Vliet: 06-23311538 of Ans v.d. IJssel: 06-12248663.

Meer berichten