Nieuwe vacatures voor vrijwilligers

                                                                                                                        

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties.

Deze week, 10-10-2018, schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures.

Stichting Pulse zoekt met SPOED:

Gastdame/-heer voor wijkcentrum De Oase

Bent u zorgzaam, gastvrij en sociaal? Het wijkcentrum de Oase zoekt een gezellige en gastvrije gastdame/-heer. In ieder geval voor de maandagochtend, maar het liefst ook flexibel inzetbaar voor andere dagen.

Samenwerkingsproject Pulse & Reinaerde zoekt:

Kok

Vindt u het leuk om te koken en om uw enthousiasme hiervoor te delen met de cliënten van Reinaerde. Kunt u goed uitleg geven over wat er moet gebeuren om uiteindelijk een lekkere maaltijd te nuttigen? Dan is dit misschien iets voor u!

Stichting Kinderboerderij IJsselstein:

Dierenverzorgers

De kinderboerderij heeft een leuke groep vrijwilligers die de dierenverzorging dagelijks op zich neemt. Zij hebben een rooster en dagelijks is er een voerdienst (ochtend/middag). Op enkele momenten in de week zijn zij op zoek naar meer vrijwilligers (dinsdagochtend, woensdagochtend en vrijdagmiddag). Daarnaast zoeken zij ook vrijwilligers die wel standby willen staan om evt. gaten in ons rooster op te kunnen vullen.

Begeleiders tijdens openingstijden

Binnenkort wil de kinderboerderij gaan openen, ook voor hun publiek. Om op vaste momenten bezoekers de gelegenheid te geven om de kinderboerderij te bezoeken, zijn zij op zoek naar vrijwilligers die alleen en/of samen op vaste momenten op de kinderboerderij aanwezig zijn en het leuk vinden om bezoekers rond te leiden en welkom te heten.

Handige klussers

De kinderboerderij wil graag 27 mei open voor publiek Ze zijn op zoek naar handige vrijwilligers die graag willen klussen.

AxionContinu Woonzorgcentrum Isselwaerde zoekt:

Vrijwilliger voor de Natuurkoffer

Kent u dat heerlijke gevoel na een dagje in de natuur? Uw hoofd is weer fris en u bent helemaal tot rust gekomen. Voor ouderen in zorginstellingen is dat gevoel niet vanzelfsprekend. Zij kunnen vaak niet meer zelfstandig naar buiten. Daarom brengt AxionContinu met de natuurkoffer de natuur van buiten naar binnen. In de natuurkoffer zitten allerlei natuurlijke materialen. De inhoud is afgestemd op de omgeving en elk seizoen is er weer wat nieuws te ontdekken. Zo biedt u mensen met dementie een prachtige natuurbeleving, zonder de deur uit te gaan.

Vrijwilliger voor de Kruidwagen

Heeft u groene vingers of kookt u graag met kruiden? Dan zoeken we u! Woonzorgcentrum Isselwaerde zoekt een vrijwilliger voor de Kruidwagen om bewoners weer in contact te brengen met de natuur. De Kruidwagen is iets heel simpels: een kruiwagen met heerlijke kruiden erin die direct de zintuigen aan het werk zetten. De geuren ruiken heerlijk, de kleuren zien er prachtig uit en de smaakpapillen worden geprikkeld door de verschillende smaken. De Kruidwagen blijft bij Isselwaerde en gaat langs bij de verschillende woonkamers.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl
Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030
www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten