Oranje Fonds stelt 7.500 euro beschikbaar voor nieuwe schoolplein Kindcentrum WIJ

Begin januari 2019 opent Kindcentrum WIJ haar deuren. Om de school zal een schitterend schoolplein gebouwd worden met natuurlijk spelen als uitgangspunt. Passend binnen de visie van de school worden de leerlingen ook tijdens het buitenspelen uitgedaagd en hebben zij de mogelijkheid te ontdekken.

Half december zal gestart worden met de bouw van het schoolplein, welke zal bestaan uit diverse elementen: klimmen en klauteren, een natuurlijke doolhof, een waterbaan en een speelhut. Daarnaast wordt er een groot amfitheater gebouwd, waardoor de leerlingen ook buiten les kunnen krijgen. Het plein kan na schooltijd uiteraard ook gebruikt worden door de buurt.

Het Oranje Fonds is één van de fondsen, die de komst van dit schoolplein mede mogelijk maakt. Het Oranje Fonds streeft ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. Daarom steunt het jaarlijks duizenden projecten die mensen met elkaar verbinden. Die steun bestaat uit geld, aandacht en advies. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Daarnaast gaat onze dank uit naar de bewonersvereniging Europa- en Oranjekwartier, Jantje Beton, Elize Mathilde, FK Heinfonds en RDO Balije van Utrecht.

Noot van de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Melchior Hendriks, directeur Kindcentrum WIJ op telefoonnummer 030-6882725.

Voor informatie over het Oranje Fonds neemt u contact op met Nerina Vilchez, Adviseur Publiciteit, via nerina.vilchez@oranjefonds.nl of 030-2339348.

Meer berichten