Een wijkagenda voor het Centrumgebied

IJsselstein - Wat zijn jouw ideeën en dromen voor de wijk? Hoe kunnen we de leefbaarheid verbeteren? De bewonersgroep Centrumgebied wil deze vragen in een enquête aan alle bewoners van het Centrumgebied voorleggen. Het doel is een overzicht van wensen en actiepunten voor de buurt en wijk, een wijkagenda.

Voor het eerst wordt op zo’n brede schaal aan bewoners gevraagd wat zij van hun buurt of wijk vinden en wat er beter kan. In de enquête staan niet alleen vragen naar wensen en verbeterpunten maar ook naar wat men zelf zou kunnen doen.

De uitkomsten worden voorgelegd aan bewoners, gemeente en andere organisaties. Dan wordt bekeken hoe je samen wensen en ideeën kunt realiseren. De wijkagenda is een traject dat in alle wijken van IJsselstein zal worden uitgevoerd door bewonersgroepen in samenwerking met de Stichting Pulse.

De komende 2 weken verspreiden vrijwilligers de enquête onder alle bewoners van het Centrumgebied. Dat zijn de buurten Kasteelkwartier, Binnenstad, Nieuwpoort, Hazenveld, Overwaard, Panoven en Baronnye. De enquête is ook tot 14 december online in te vullen via de link https://nl.surveymonkey.com/r/MBTCY3K

Voor meer informatie Michiel Berculo, Stichting Pulse - 0681313623 - m.berculo@stichting-pulse.nl

Meer berichten