Foto: Herman van Kessel

IJsselstein On Ice nieuw winterevenement

IJSSELSTEIN – December, de Maand van het Licht, heeft er een evenement bij: IJsselstein On Ice. Vrijdag 7 december van 19.00 tot 23.00 uur gaat de eerste editie van start in het Kasteelpark.

De overdekte ijsbaan van 25 bij 45 meter, in de feestelijk aangeklede tent, wordt om 19.00 uur magisch geopend. Burgemeester Van Domburg start het openingsprogramma dat is gevuld met optredens van de kerstman, ijsprinsessen, Jan van Woudenberg, kunstschaatsers en dj's. Toegang tot het openingsfeest is gratis. Stadsmarketing IJsselstein is blij met de samenwerking met ondernemer Richard Fick en Beachclub Klein Scheveningen, waardoor het winterevenement bij uitstek naar IJsselstein gehaald kon worden.

De ijsbaan is van 7 december tot en met 13 januari dagelijks geopend. Vrij schaatsen kan op maandag tot en met donderdag van 14.00 tot 21.00 uur, op vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 21.00 uur. In de kerstvakantie is de ijsbaan dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Afwijkende tijden in verband met activiteiten zijn te vinden in de agenda van IJsselsteinOnIce.nl.
Op en rond de baan vinden allerlei activiteiten plaats, zoals schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatsclinics, spelletjesmiddagen en curlingtoernooien voor bedrijven. Ook is er een reuzenglijbaan. Bezoekers kunnen genieten van een warm drankje en hapje bij de ijsbaan of bij een van de nabij gelegen horecalocaties in de binnenstad.

Meer berichten