UIT in IJsselstein

Instawalk door verlicht IJsselstein

IJSSELSTEIN - UIT in IJsselstein organiseert op woensdagavond 12 december een Instagramwandeling (Instawalk) onder leiding van een gids door de verlichte binnenstad van IJsselstein.

Deelnemers aan de wandeling brengen de mooiste plekken in beeld en delen de foto's via sociale media. Iedereen met een Instagramaccount kan zich opgeven.

Het doel van de wandeling is om de mooiste plekken van verlicht IJsselstein in beeld en onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk mensen uit IJsselstein en daarbuiten. Dit kan door de gemaakte foto's zo veel en zo vaak mogelijk te delen via Instagram en andere sociale mediakanalen. Bij de wandeling is een gids aanwezig om de deelnemers attent te maken op bijzondere plekken en objecten in de verlichte stad.

Een andere aanleiding voor de wandeling is om de Instagrammers die al een tijdje actief zijn via #IJsselstein persoonlijk kennis met elkaar te laten maken.

Deelname is gratis. Een vermelding #IJsselstein #MaandvanhetLicht bij het delen van de foto's wordt op prijs gesteld. De leukste foto's worden gepubliceerd op de website IJsselstein.nl.

De wandeling start om 20.00 uur vanaf de bibliotheek aan de Overtoom 7 en duurt ongeveer anderhalf uur. Inschrijven via e-mail: info@uitinijsselstein.nl onder vermelding van 'Instawalk', naam en telefoonnummer.

Bij slecht weer gaat de wandeling niet door.

Meer berichten