RMN leegt de prullenbakken

Na opheffing van PAUW Bedrijven

Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) is vanaf dit jaar verantwoordelijk voor het legen van de 350 prullenbakken. Deze werden voorheen door Pauw Bedrijven geleegd.

IJSSELSTEIN – Sinds vijf jaar is RMN verantwoordelijk voor het legen van de prullenbakken in de stad, waarbij tot 2019 PAUW Bedrijven voor de uitvoering werd ingezet. Sinds begin dit jaar is deze samenwerking beëindigd in verband met de opheffing van Pauw Bedrijven. RMN streeft ernaar om opnieuw samenwerking aan te gaan met een organisatie waar mensen werken met een afstand tot de arbeidsmarkt. RMN leegt de prullenbakken in woonwijken en buitengebieden volgens een vast schema. De prullenbakken in het centrum van de stad worden dagelijks geleegd. Indien een prullenbak onverhoopt toch vol is, of in geval van vernieling, dan ontvangt RMN graag een melding van de inwoners.
Meldingen kunnen worden doorgegeven aan de afdeling Publiekscontacten van RMN, via telefoonnummer: 0900-6039222 of via het e-mailadres: info@rmn.nl. Het telefoonnummer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 16.30 uur. Omdat de meldingen rechtstreeks bij RMN binnenkomen, kan er snel actie worden ondernomen. Kijk ook op www.rmn.nl.

Meer berichten