Vacatures Vrijwilligerscentrale IJsselstein

De Vrijwilligerscentrale IJsselstein heeft meer dan 150 vacatures bij meer dan 50 verschillende organisaties.

Deze week 6-2-2019 schenkt de Vrijwilligerscentrale aandacht aan de volgende vacatures

Stichting Pulse ANWB Automaatje Lopik zoekt:

Vrijwillige matchmaker

ANWB AutoMaatje is een vervoerservice waarbij vrijwilligers minder mobiele plaatsgenoten op verzoek vervoeren. Vrijwillige chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

Als vrijwillige Matchmaker maakt u de match tussen vrijwillige chauffeurs en deelnemers die zich hebben aangemeld voor een rit. In de ochtend tussen 9.00 - 12.00 uur hebben deelnemers de tijd om te bellen om zich aan te melden voor een ritje ergens naar toe. Deze telefoon wordt opgenomen door een groep vrijwilligers en zij nemen dan de vraag op. Zij sturen dit door naar de mailbox van AutoMaatje en hiervanuit kunnen de vragen dan opgepakt worden en gematcht worden aan een vrijwillige chauffeur. Dit is dan ook waar wij u voor zoeken!!

Vecht en IJssel locatie Ewoud zoekt:

Medewerker verwensuper

De Verwensuper is de winkel voor cliënten in Ewoud. Hier verkoopt Ewoud hun assortiment in een gemoedelijke sfeer. Voor hun cliënten bent u een aanspreekpunt.

Het verkopen van producten uit de winkel. Het op orde houden van de winkel (datum controle, af en toe lichte schoonmaaktaken) behoort o.a. tot uw activiteiten.

Ewoud is op zoek naar iemand voor vrijdagmiddag (12.30-15.00 uur) om de week.

Samenwerking Pulse & Reinaerde zoekt:

Creatief en muzikaal maatje

Voor een muzikale en creatieve dame van 41 jaar zijn zij op zoek naar een maatje die 1 tot 2x per maand samen met haar wil knutselen, kopje koffie wil drinken, kletsen etc. kortom een stukje gezelligheid kan bieden. Mevrouw is licht autistisch en is bekend met epilepsie.

Vrijwilligerscentrale is bereikbaar:

Via de website www.vwij.nl
Per mail: info@vwij.nl

Bezoekadres en openingstijden:

Overtoom 7, 3401 BK IJsselstein

Telefonisch: 06-52292057 of 030-6887030
www.facebook.com/VrijwilligerscentraleIJsselstein

Meer berichten