Een van de hoogtepunten: een vlotte vrijheidsdressuur met zes reusachtige Siberische kamelen in oriëntaalse sfeer.
Een van de hoogtepunten: een vlotte vrijheidsdressuur met zes reusachtige Siberische kamelen in oriëntaalse sfeer. (Foto: Persdienst Circus Maximum)

Circus Maximum tien dagen in IJsselstein

IJsselstein - De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het nieuwe Circus Maximum. Vanaf vrijdag 8 maart staat de luxe theatertent al op het Podium in IJsselstein om het publiek de magie van het circus te laten beleven.

In de twee uur durende voorstelling toont Marlon zijn optreden met maar liefst acht Friese hengsten. Hij is de trotse winnaar van het internationale Circusfestival van Massy. Exotischer wordt het wanneer zes reusachtige Siberische kamelen in de piste een vlotte vrijheidsdressuur afwerken met oriëntaalse danseressen en passende muziek. Speciaal voor de kinderen een optreden met vijf vrolijke hondjes en een unieke combinatie van Friese hengsten en kleine pony's. Gewaagde acrobatiek zowel in de nok van de tent en ringtrapeze, als ook in de piste met jongleurs en koorddansers. Voor de humor zorgt de getalenteerde publiekslieveling Clown Marco. Hoogtepunt van de voorstelling is de Hongaarse familie Donnert met hun jockeyrijden en bijbehorende salto mortale van paard naar paard.

De aanvangstijden van vrijdag 8 tot en met zondag 17 maart zijn: vrijdag 19.00 uur; zaterdag 15.00 en 19.00 uur; zondag 12.00 uur; donderdag 19.00 uur; vrijdag 16.30 uur; zaterdag 15.00 en 19.00 uur; zondag 12.00 uur. Donderdag is familiedag; volwassenen betalen dan kinderprijzen.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 14 euro aan de circuskassa op Het Podium vanaf een uur voor aanvang. En online via www.circus-maximum.nl.

Meer berichten